luni, 22 iunie 2009

Cum vor sa detina controlul asupra noastra?

Acum cateva zile, va spuneam sa urmariti filmul END GAME pentru ca acolo se spun foarte multe lucruri uluitoare; in film se vorbeste despre niste cipuri care urmeaza a fi implantate la om.
Miercuri 24 iunie, 2009 orele 17:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor(corpul B) , va avea loc o conferinta de informare despre Cipurile RFID, sustinuta de avocatul Catalin Georgescu,presedintele asociatiei pentru apararea liberatilor publice.
Cipul electronic RFID reprezinta o modalitate tiranica de control si influenta: permit localizarea si urmarirea noastra pas su pas, zi si noapte, furnizand toate informatiile private despre noi.(Asociatia Angel,Filiala IASI)

4 comentarii:

  1. "modalitate tiranica" :)) mai informeaza-te.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da blondo, din faptul ca aceste cipuri aduc ceva negativ dupa ele, actiunea de a le implanta este tiranica, ce nu intelegi?,a dar tu esti prea desteapta, scuze am uitat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain, am o porecla noua. Eu stiu ca ti-ai facut un obicei din a te certa cu mine dar serios, aici nu prea merge. Exagerare ca exagerare, dar tiranica? Orice alt cuvant mai putin asta. Plus ca nu il criticam pe Marius aici, stiu ca iti place sa-i stai drept scut, ci doar am gasit amuzanta formularea. Chill, breathe, ia un distonocalm. Poate ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea cred ca se va reusi sa se implanteze aceste ciuri.Se vede clar ca UE se cam clatina adca sunt mici certuri intre tarile care o compun.De la mici certuri se poate ajunge se poate ajunge la mari certuri si de ce nu si la un razboi intre tari si din nou la un razboi mondial.Sau chiar unul termonuclear.Doamne fereste.Si atunci mai are rost sa implanteze aceste cipuri si cine sa le imlanteze dupa razboiul termonuclear.Iar sfirsitul lumi din 2012 acesta va fi.Cu exceptia ca va mai scapa o parte mica din omenire.Si iar ciclu viet pe pamint va fi reluat de la zero.Eu asa vad lucrurile.

    RăspundețiȘtergere