duminică, 7 iunie 2009

Toata stima domnule Topala


cercetator IONUT TOPALA

In anul I , semestrul I ,am avut deosebita placere sa fac laboratorul de fizica cu domnul Ionut Topala, cercetator tanar, modest, foarte capabil si cadru didactic la Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) in cadrul Facultatii de Fizica, care datorita muncii, stradaniei si inteligentei va reprezenta Romania la finala internationala a concursului FameLab, in orasul Cheltenham. Tanarul cercetator de la UAIC este laureat cu multe premii si distinctii la manifestari stiintifice interne si internationale, anul acesta obtinand locul intai la Concursul National FameLab - Talking Science. Premiul a fost obtinut pentru cercetare si experiment in domeniul plasmei si Ionut Topala a incercat sa demonstreze daca plasma este o forma a tehnologiei sau o stare de agregare a materiei. Tanarul cercetator de la Cuza are ca domenii de cercetare fizica plasmei, polimerizare, biomateriale si biocompatibilitati, modificari compozitionale ale plasmei.
Performanta obtinuta de Ionut Topala confirma inca o data faptul ca Facultatea de Fizica de la Cuza continua sa aiba performante de inalt nivel si ca este in topul facultatilor de specialitate din Romania

2 comentarii:

  1. cred ca nu ar fi fost rau daca apream in bzi;)).n-am vazut sa fi scris ceva despre faptul ca eu am fost student de al domniei sale.
    informatiile cu privire la performantele sale profesionale, le-am luat din bzi. si...?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vedem!....Macar in domeniul stiintelor se remarca oameni cu GRATITUDINE, oameni inteligenti, dar ce face noua guvernare pentru ecunoasterea acestora? Ca fost student al domnului profesor il recomand oricui ca fiind unul dintre cei mai buni. Il salut cu respect:Claudiu, facultatea de chimie.

    RăspundețiȘtergere