joi, 23 aprilie 2009

Nu te lasa santajat in propria tara

Intalnindu-ma cu unul din fostii mei colegi de liceu(al carui nume nu pot sa-l pronunt), cu domiciliul stabil in Podu-Iloaiei,am inceput sa discutam despre viata de student si cu ce probleme se mai confrunta studentul ; mare mi-a fost mirarea cand la un moment dat imi spune ca pentru a face rost de niste acte de la primaria din orasul sau ,pentru facultatea, viceprimarul ii raspunde ca i le va da doar daca ii aduce 10 semnaturi pentru sustinerea candidatilor PSD la alegerile Euro-parlamentare;asadar in cazul in care ai un "fotoliu"-post de conducere in propriul oras poti santaja cu orice, pe oricine ;sincer in zilele noastre,cand suntem in randul tarilor europene, ma asteptam ca oamenii sa se fi schimbat, sa-si foloseasca slujba in folosul cetateeanului ,cel platitor de taxe si impozite, insa pe zi ce trece mi se pare ca ne intoarcem spre trecut;in timp ce oamenii celorlate partide bat la usile cetatenilor pentru a strange semnaturi ,cei de la guvernare santajeaza, prin postul pe care il ocupa, dupa ce tot noi l-am votat.
Sper ca la un moment dat sa se termine cu toate hotiile din tara asta pentru ca altfel vom ajunge de rasul Europei; dar de ce sa nu fim cei mai invidiati din Europa?Noi putem face acest lucru daca nu le mai dam sansa unora ca...cel de mai sus, sa ne santajeze.Cred in tinerii din ziua de azi ca ei vor reusi sa dea o alta fata Romaniei

2 comentarii:

  1. Nu cred ca ai avut foarte multi colegi din Podu Iloaiei... asadar colegul tau va fi deconsiprat si santajat mai rau de viceprimarul rau intentionat :).
    Acum urmeaza un santaj mai persuasiv, iar tanaraul foarte probabil se va muta din localitate, nerezistand presiunii si neputand face fata miilor de semnaturi pe care trebuie sa le stranga. :)
    Glumesc, desigr, insa nu cred ca e ceva iesit din comun ( din comuna a iesit, ai facut tu public). Sunt fete care se adereseaza primarilor sau viceprimarilor presteaza acte sexuale pentru a fi ajutate ..si tu scrii pentru niste biete semnaturi :P. Se practica si la case mai mari ....si din pacate e frecvent.

    RăspundețiȘtergere
  2. [in afara subiectului]. Sunt onorat de linkul catre blogul meu. Pentru a fi, insa, la curent cu ceea ce scriu te invit pe www.danga.ro/blog

    Multumesc,
    Marius DANGA

    RăspundețiȘtergere